DOBRODOŠLI NA PREDSTAVITEV MOJIH OBRTNIŠKIH ZNANJ

Vedno sem si želel ukvarjati z umazanimi posli

HAndycrafts knowledge 1 - Copy

OBRTNIŠKA ZNANJA:

Z ponosom pred­stavljam svojo ponudbo storitev in izdelk­ov. Z mojim obrtniškim podjetjem sem se spe­cializiral in razvil postopke za izdelavo unikatne opreme za celotna poslovna in bivalna okolja, predvsem z uporabo gradbenih elementov, mavčnih- ter wedi plošč.

Znanje iz strojništva, gradbeništva in ostalih obrtniških znanj sem združil in razvil celo paleto izdelkov. Za unikat­no opremo poslovnih in bivalnih pro­storov ponujam izvajanje običajnih in neobičajnih obrtniških del, priprave vse potrebne projektne dokumentacije za lastno izvedbo kot so popis del, pro­jekti opreme, 3D predstavitev opreme, z detalji in sestavnimi risbami po napotkih naročnika, željah in idejah. Dela, ki spremljajo moj proces kot so prevoz, montaže ter finalizacije, je to del celovite ponudbe.

Kvaliteta izdelave ter postopkov je bistvenega pomena za dolgoročno zastavljeno pot. Glavna strategija delovanja je nenehna osebna rast s kvaliteto in težavnostjo postopkov za izdelavo unikatne opreme za direktne naročnike ali arhitekte. Vizija  je postati razpoznaven ustvarjalec, kat­eri slovi po unikatnosti, kvaliteti izdelave ter specializirano izvedbo umetniških in unikatnih obrtniških del.

KONCEPT:

Z dolgimi leti ustvarjanja in delovanja tudi kot podjetnik, marketingar sem razvil koncept pri katerem bi tovrstna uporaba zidnih , stropnih in samostojnih skulptur lahko služila cela desetletja, oz. ne imela amortizacijskega roka. Vprašanje je le koliko časa bi zgodba in drugi dejavniki kot so inštalacije zdržale življensko dobo moje opreme.

Zato sem zelo strikten in strog pri vseh fazah gradnje ali obnove, saj je ključ za kvaliteten projekt skrit v detaljih in marsikomu nepomembnih postopkov.

Svoj obrtniški koncept poskušam počasi skozi druge veje poslovanja vpeljati v panoge kot so hotelirstvo, turizem,  poslovna okolja, restavracije ter seveda bivalna okolja ljubiteljev umetnosti in drugačnosti.

NAČIN DELA:

Držim se načela da ima vodja projekta vedno prav, stranka pa dobi na pladenj odločitev med črnim in belim. Ključ za uspeh je v zaupanju, tega se od vedno zavedam in strmim k presežku pričakovanj.

SUHOMONTAŽNA ZNANJA

Vedno sem si želel ukvarjati z umazanimi posli

Drywall knowledge HI 1

KLASIČNA SUHOMONTAŽNA ZNANJA

STROPNE REŠITVE

ZIDNE REŠITVE

SKULPTURE-REŠITVE

KOPALNIŠKA OPREMA

Celostna paleta znanj za izdelavo unikatne opreme 

Welness knowledge 1

RESTAVRATORSKA ZNANJA

Celostna paleta znanj za uživitev starega pohištva in drugih predmetov

restoration knowledge 1

SLIKOPLESKARSKA ZNANJA

Celostna paleta slikopleskarskih znanj za dosego kvalitetne ambientov in skulptur

Paintwork knowledge 1

INŠTALACIJSKA ZNANJA

Celostna paleta inštalacijskih znanj za izvedbo kompleksnih projektov notranje opreme in prenov

instalationwork knowledge 1

KOVINARSKA ZNANJA

KOVINARSKA ZNANJA

Znanje katero je iz hobija prešlo v izvedbo zahtevnih projektov 

metalwork knowledge 1

KERAMIČARSKA ZNANJA

Ko keramika postane unikatno delo in se tako tudi ponaša 

Ceramic tiles knowledge 1