Klasična suhomontažna znanja so osnova iz katere izhajajo vsa moja dodatna znanja izdelave skulptur in drugih rešitev iz gradbenih in suhomontažnih elementov. Za to področje sem začel svojo obrtniško pot, pridobil dodatna znanja na usposabljanjih .

Tudi pri izdelavi unikatnih in posebnih izvedb stropov ter zidnih skulptur so v večini primerov uporabljeni tudi klasični postopki za izvedbe po suhomontažnih sistemih katere priporočajo proizvajalci suhomontažnih materialov.

Dodatne rešitve, katere sem razširil v izdelavo unikatnega pohištva, skulptur so podkrepljene z sodelovanjem svetovalcev, strokovnjakov kateri delujejo na področju suhomontažne gradnje. Zato uspešno berem projekte, projektiram, izvajam vsa klasična in posebna suhomontažna dela po priporočenih sistemih proizvajalcev suhomontažnih elementov.

Mojo razstavo so leta 2006 v Trzinu sponzorsko podprli proizvajalci suhomontažnih materialov Rigips, Wedi, ter specializirani prodajalci suhomontažnih materialov podjetne Kalcer iz Trzina .

Več o razstavi:

EXIBITION 2006

EXIBITION 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drywall knowledge HI 1