PRENOVE

Prenove so moja strast, moj konjiček, poslovna smer

Dejavnost z katero sem začel, financiral vse ostale dejavnosti, izrabljal za nasilno vsilitev svojih skulptur v projekte prenov bivalnih ter poslovnih prostorov.

Razširil sem svojo dejavnost prenov tudi ostala področja delovanja kot je marketing, poslovno svetovanje, nepremičninski projekti.

Za področje prenov so potrebne neizmerne izkušnje, hitrost odločanja ter smisel za sodelovanje. Ko osvojiš vsa ta znanja in poješ tone prahu si pripravljen na vsakršne projekte, nič ni preveč umazano ali pretežko. Ostali projekti se ti po letih prenov zdijo lažji, enostavnejši,  preprostejši.

Vse se da spremeniti na bolje sam ljudi na žalost ne, zato se z njimi ne ukvarjam. Zato prenavljam samo: ambiente, stavbe, arhitekturne in oblikovalske izglede, marketinške zgodbe in poslovne modele !

MAKEOVER by ANDREJ PREGELJ

MAKEOVER by ANDREJ PREGELJ

Pa še moja prva pesem posvečena moji ljubezni, najboljši, najljubši….. dejavnosti prenove – makeover projekti

Hiša je kot ženska: ko se postara, postane pravilnimi potezami in dejanji lahko boljša – mogoče celo bolj privlačna in zavidajoča kot mlada. Če se namreč stari ženski zlomi zob ali dva, ima v kozarcu cel komplet novih, mlada pa mora enkrat, dvakrat k zobozdravniku, trikrat k frizerju in enkrat h kozmetičarki, da se vse sklada zobom. Mlade se hitro naveličaš in če imaš srečo se, po dobrem premisleku, hitro vrneš k stari, preizkušeni zadevi.
Andrej Pregelj 2004
POTEK PROJEKTA PRENOVE
MAKE OVER PROJEKTI SKOZI ČAS
POSTOPKI PRENOV