Znanje iz strojništva, gradbeništva in ostalih obrtniških znanj sem združil in razvili celo paleto izdelkov in storitev.

Večletne izkušnje z izdelavo tovrstne ponudbe so izkristalizirale vse možne napake in reševanje detaljev, tako da danes lahko ponujam iz izkušenj oblike in postopke, pri katerih spajam različne materiale v končne izdelke.

Stropne in zidne skulpture

Znanja in izkušnje ter prostorsko predstavo sem izpilil v svojevrsten način oblikovanja ter projektiranja stropnih, stenskih skulptur.

Premične skulpture so izraz rešitev, prednosti ter mojega koncepta opremiti kompletna bivalna ali poslovna okolja z skulpturami. Skulpturam je možno dodati morebitne druge umetnine kot so mozaiki, slikarska dela, druga kiparska dela.

Sedežne skulpture

UPORABLJENI MATERIALI: Skulpture so izdelane iz plošč ekstrudiranega polistirena. Večinoma uporabljamo končne izdelke, že armirane od proizvajalcev WEDI ter JACKON.

Sedežne skulpture so uporabne skulpture, inovacija na podlagi  lastnih izkušenj in poznavanja modernih gradbenih materilov. Prav tako pa so same po sebi unikatno oblikovani kosi opreme. Namenjeni so uporabi v branžah, kjer so potrebne nenehne spremembe barv in dodatkov na opremi npr. v umetniških galerijah, trgovskih butikih ter ostalih predstavitvenih salonih.

Za test jih že 10 let izpostavljamo različnim vremenskim vplivom, kot so voda, sonce, mraz. Do sedaj se je material izkazal za zelo vzdržljivega, niso nastale vidne poškodbe.

CEILING SCULPTURES by Andrej Pregelj

WALL SCULPTURES

Seat sculptures by Andrej Pregelj

Skulptures by Andrej Pregelj

Lighting sculptures by Andrej Pregelj

VEČ O IZDELAVI SKULPTUR